PARUL – PYRUS COMMUNIS

Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 135,00 lei.

Greutate 20 kg
COMANDA TELEFONICA: +40 735 785 478 sau +40 763 860 372
Descriere

Parul prefera solurile fertile, bine drenate, profunde si reavene. Parul vegeteaza pe solurile: lutoase, luto-nisipoase, nisipoase, argilo-lutoase, argiloase. Utilizarea gutuiului ca portaltoi face posibila cultura pe soluri cu umiditate mai ridicata.

Parul prefera temperaturi in intervalul 20-36ºC. Temperatura minima absoluta in vegetatie este de 10ºC iar cea maxima absoluta de 38ºC. Cresterile tinere pot fi afectate de inghet la temperaturi < -9 ºC. Temperatura minima de la care plantele (mugurii de rod) pot fi afectate de ger in perioada de repaus este de < -29 ºC (exista soiuri mai sensibile sau mai rezistente la ger).

Parul este un pom fructifer cu temperament de lumina (prefera locurile insorite). Lipsa luminii afecteaza: calitatea fructelor, buna maturare a lemnului, diferentierea mugurilor de rod, etc.

Pentru formarea coroanei si fructificare se fac primavara devreme. Plantarea parului se recomanda toamna, dar putem planta in toata perioada de repaus vegetativ (toamna-primavara), daca solul nu este inghetat si in aer avem temperaturi de peste 5°C.

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PARUL – PYRUS COMMUNIS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare
  • Livrarea produselor noastre catre Client este realizata astfel:

1. Pentru produsele de dimensiuni mici si medii -prin intermediul firmei de curierat Samday, in orice localitate din Romania.

2. Pentru produsele de mari dimensiuni - prin intermediul firmei de Transport Marfa Paletizata Pall-Ex sau prin mijloace de transport proprii (in localitatile din apropiere) sau prin Bursa Nationala de Transport.

  • Costul pentru livrare va fi suportat integral de catre Client, indiferent de varianta aleasa.

Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata casei/blocului. Manipularea acestora revine in sarcina Clientului.